Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

У ПОТРАЗИ ЗА ЛЕКОМ! КАКО НАБАВИТИ УЉЕ ОД ЦВЕТОВА КАНАБИСА ЗА КАНЦЕР у Србији

У ПОТРАЗИ ЗА ЛЕКОМ! КАКО НАБАВИТИ УЉЕ ОД ЦВЕТОВА КАНАБИСА ЗА КАНЦЕР у Србији

КАКО НАБАВИТИ УЉЕ ОД ЦВЕТОВА КАНАБИСА ЗА КАНЦЕР ИЛИ НЕКО ДРУГО ОБОЛЕЊЕ И КО СУ ОНИ КОЈИ НАБАВЉАЈУ И ПРАВЕ УЉЕ:

БИТНЕ информације које стално добијамо од оболелих о ценама уља од цветова канабиса, квалитету и оно што је најбитније – о резултатима лечења. И још нешто битно – како заправо треба да посматрамо и ко су заправо они који оболелима набављају лек или га праве, некад наплаћујући некад дајући онима који немају пара да себи купе лек?

Цене у Србији иду од 350-400 до 600€ за 10мл уља од цветова канабиса, зависно где га и преко кога набављате, као и од количине. Информације се често размењују у амбулантама, на клиникама међу оболелима и треба да питате увек кад сте у прилици. Оно што је добро, сада информације, још увек шапатом али врло јасне дају и сами лекари. И све их је више. Охрабрујемо зато све да кажу свом лекару да имају намеру да се лече уљем од цветова. Многи ће вас подржати и то је најбољи пут за што бржу легализацију.

Канабис би свако од нас могао да узгаја код куће и то је свакако добро решење за сиромашну Србију И закон који очекујемо! Сада већ јако пуно оболелих зна за лековитост канабиса и више нико не може да спречи даље ширење знања о леку, нити његову употребу.

То знају сада и сви локални дилери, који су као у Хрватској пре неку годину, почели да праве уље уместо да продају канабис. Такође многи су како чујемо ‘поштени’, праве квалитетно уље и дају за џабе онима који немају да га плате… И ту долазимо до кључног питања – да ли су особе које заправо помажу оболелима, а многима су заиста помогли, заправо нарко дилери, или само храбри појединци који ризикујући затвор снабдевају оболеле често јединим леком који им помаже…?

Став Удружења оболеих и грађана ИРКА је да су они који то раде хумано поштено, често на ивици исплативости заправо прави мали ХЕРОЈИ садашњице!

Наравно и на жалост има јако пуно оних других који покушавају да злоупотребе болест и најнемоћније, знајући да им је уље последња нада… ‘Уља’ која се продају, често немају ни мало или врло мало ТХЦ-а, многа су направљена од индустријске конопље или су мешана да би се постигла већа маса, што у оба случаја није тако страшно, биће бар делом лековита, међутим варање је цена која је за високопроцентно ТХЦ уље. Чекамо хапшење тзв ‘Метаноје’ који је баш то радио, а о чему смо писали.
Такође сазнајемо да ‘локални дилери’ обилазе клинике и нуде оболелима уље од цветова канабиса, правећи се да и неко њихов има канцер. Све постаје једна велика ‘пијаца’ где се користи немоћ и болест.

Оно што је најгоре свакакве ствари и хемија се трпају у бочице и шприцеве и продају као ‘уље од цветова’. Такође медији су још одавно сви објавили лажни рецепт који помиње производњу помоћу ‘нафте’, дал случајно лошим преводом или намером, али последице могу бити катастрофалне по здравље неког ко на тај начин направи уље, макар од квалитетних цветова. Превара и лошег квалитета је јако пуно, а од свега, целе криминализације једне биљке-лека, највећу корист има само НАРКО МАФИЈА.

ИНФОРМАЦИЈЕ О ЛЕЧЕЊУ:Добро је што су многи болесни од канцера на путу излечења, како нам сами јављају !

Последњих дана смо добили добре вести од пар особа којима је канцер не само у ремисији, него и у знатном повлачењу. Метастазе ИВ степена свуда, после канцера дебелог црева И јетре, са парчетом дебелог црева И 1/3 канцерогене јетре – нестају убрзано како је отац нашег друга одбио уцену лекара И последњу хемотерапију заказану за октобар месец и наставио даље самим уљем да се лечи. Жена која лечи свој карцином нам јавља да после 2 месеца лечења уљем, лекари кажу да је медицинско чудо И ускоро ће се обратити јавности, лекари не знају чиме се лечила

Сви остали имају побољшања, а отац малог Страхиње, коме је такође све боље, жали нам се нам како не може да се одбрани од позива из целе Србије па и шире и овим путем апелује да га не зову, јер не може да помогне осим саветом.

Многи оболели од МС-а, реуматидног артритиса. имају видан напредак уз помоћ уља. Пре су они који су користили канабис инхалацијом (пушењем) имали ‘само’ ремисију болести уз ублажавање свих симптома, а сада уз коришћење уља, долази и до регенерације организма. Проблем је велики, јер њима треба често велика доза уља дневно и то редовно да би уопште могли да живе нормално! Без канабиса, болест им се враћа.

Оболели користе како ко, или уље из иностранства или оно набављено у Србији са практично истим резултатима, кад је реч о чистом уљу. Пре неки дан су се јавили родитељи ‘отписане’ бебе од 9 месеци, нашли су лек, уље у чепићима, погодно за децу! Дај боже да уље помогне и овом детету од кога су лекари дигли руке, међутим храбри родитељи нису!

Свакога дана нам се јављају оболели, млади стари, родитељи, у очају тражећи лек и ми најчешће не знамо шта да им кажемо и где да их упутимо, а највећи број нас нема новца, ни за тих 1500 -2500€ колико је потребно издвојити за прву фазу лечења од 3 месеца за канцер у Србији… Не зато што се плашимо закона, не плашимо се, живот људи је у питању, сами набављамо за своју родбину, пријатеље, него јер не знамо квалитет, немамо увид. Зато је Закон који ће регулисати контролу квалитета канабиса и уља, НЕОПХОДАН ШТО ПРЕ!

ПОДАЦИ О ФАМОЗНОМ УЉУ ИЗ ИНОСТРАНСТВА, кога многи траже као једино ‘правоверно’. Заправо га уХоландијивише нема у јавној продаји, а до скоро док је било имало је највише 61 до 63% ТХЦа (пример ‘позната’ фирма ‘Медиццана’). Код нас га је било могуће набавити, састав: “61,5 ТХЦ и 19,1ЦБД 800 евра тразе, казу да га доносе из Холандије.” Зато има колико хоћете ЦБД уља разблаженог, које вам неће баш излечити канцер, али ће вам ипак помоћи, зауставиће канцер на извесно време ‘у комбинацији са зрачењем и хемотерапијом’ и болест ће трајати, као и зарада, фармако-картела, који производе ЦБД уље и који га рекламирају, укидајући право на уље са високим % ТХЦ-а.

Додатна информација је да је и Израел од скоро повукао дозволу извоза самог уља, док канабис извозе и даље шаком и капом…

Словенија: Цена, скочила и тамо на око 700€, за више се добије јефтиније. Али јако пуно знања, праксе и квалитених сорти које могу да се нађу преко социјалних канабис клубова. Подвлачимо да је свуда то нелегално, само ‘декриминализовано’, међутим за лек се свуда ‘гледа кроз прсте’ и нико нигде у ЕУ не дира оне који се лече и оне који им помажу. И нека тако и остане. Ретки покушаји ће завршити ‘контром’ као што се тренутно дешава у Хрватској и они ће добити свој закон. Ако затреба спремни смо да и овде исто то ‘испровоцирамо’, надамо се са истом подршком јавности И медија.

Информације које имамо оуљу из ‘балканских сорти’тј овде узгајаних је, да садржи 90-95% ТХЦ-а, па кад будемо имали прилике да сами радимо тест, потврдићемо. Међутим људи у целој регији су и сами и под утицајем Рика Симпсона научили да праве јако квалитетно уље и то најчешће раде сами за своје најближе.

ИРКА – САВЕТ ОБОЛЕЛИМА:Препоручујемо свима који могу да сами набаве цветове канабиса од неког ко се разуме у квалитет И да следе детаљна упутства о припреми уља која постоје на нету, као и на нашем веб сајту (ПРЕЦИЗНО ПРЕВЕДЕНА уз савете!) или нашој фб страници у албумима.http://irka.org.rs/kako-napraviti-ulje-od-konoplje-po-receptu-rika-simpsona/

Међутим како проблем за набавку сировине постаје све већи, јер сви праве уље, ако не можете сами из ма ког разлога, постоје клубови у Словенији који поседују и знање и квалитет. Како највећи број оболелих нема новаца за пут и за цене у Словенији и Холандији, Немачкој, ма где.. најбоље да се распитате код пријатеља, родбине или оболелих, ми ћемо такође радо дати све информације ако знамо да су поуздане, свакоме ко нам се лично обрати.

Ускоро крајем недеље ће бити састанак оболелих, породица И пар удружења који су са нама у целој акцији, имаћемо надамо се одговор из Министарства и Владе, на наше заједничке захтеве. На састанку ћемо се договорити и о информативном центру, врсти клуба за оболеле који желе да набаве лек по угледу на државе које имају клубове за помоћ самих оболелих.

Ускоро трибине и о практичној употреби и прављењу уља. УПОЗОРАВАМО – ДРЖАВА НЕМА ПРАВО И НЕЋЕ МОЋИ, УПРКОС ЗАКОНУ, ДА СПРЕЧИ СВЕ НАС ДА СЕ ЛЕЧИМО!

ЗАТО ЗАКОН О ЛЕГАЛИЗАЦИЈИ КАНАБИСА ЗА МЕДИЦИНСКУ УПОТРЕБУ МОРА ШТО ПРЕ ДА СЕ ДОНЕСЕ!! Без обзира на ЕУ!!! Оболели не могу да чекају. Пишите зато и Девенпорту да све убрза као и ЕУ парламенту, јер нас сада они КОЧЕ!

Извор:

Време је за СРБИЈУ:http://irka.org.rs/clanstvo/

Poslednji put izmenjenoсубота, 22 новембар 2014 07:14
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING