Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

Владислав Ђорђевић: МАСОВНА ИМПОТЕНЦИЈА

Владислав Ђорђевић: МАСОВНА ИМПОТЕНЦИЈА

Женска мода у последњих сто година има тенденцију ка све већем откривању женског тела. Нормална реакција мушкарца на обнажено женско тело је сексуално узбуђење. Данашњи мушкарац свакога дана види на стотине слика обнажених жена – или стварних или виртуелних – али мало кад дође до испуњења његових нагонских тежњи. То код њега ствара хроничну фрустрацију. Дугорчна изложеност таквој фрустрацији води ка масовној импотенцији. Масовна мушка импотенција није мит него егзактна чињница. Наиме, у последењих сто година количина ејакауалта се преполова, а стерилитет удвостручио.

Као реакција на масовну мушку импотенцију и стерилност жене се још више разголићавају у нади да ће привући потентног и плодног мушкарца. Али повећавајући разголићеност оне само стварају још више импотентних и стерилних мушкараца. Тако се ствара зачарани круг у коме су незадовољни и мушкарци и жене.

Опадање мушке моћи у друштву није безазлена појава. Она је индикација да друштво пропада. Древна Грчка је почела да пропада када су се Гркиње почеле разголићавати. Разврат је уништио Грке. Лако су их поразили вирилни Римљани, који су неговали ратнички дух. Али временом су се и Римљанке поквариле и почеле да се разголићавају. Морална декаденција је главни узрок пада Римског царства. Ослабљено Римско царство срушили су млади, ратнички народи са севера у којима су владали мушки патријархат и вирилност.

Од српског традиционалног патријархалног морала остали су данас само трагови. Аутори који истичу патријархалност и потентност наших мушкараца свесно подилазе читалачкој публици и њиховим предрасудама. Чињенице су да наши мушкарци данас нису посебно потентни ни патријархални. Они нису у стању ни да оплоде онолико жена колико је потребно за просто обнављање становништва. Штавише, они нису у стању да многе жене одговоре од аборуса. Многи то заправо ни не покушавају. Толико им је мала моћ и ауторитет да жене лако побацују њихову децу. У Србији је у великој кризи мушкост. Довољно је гледати само РТС и видети демонстрирање женске моћи.

Теза да су Срби посебно патријархални обичан је мит. Износе га антрополози који своје мишљење заснивају на подацима од пре једног века. Тада су мушкарци заиста били потентни и патријархални, али сада су феминизовани и уплашени. Ми смо се као народ у силазној демографској и антрополошкој путањи, а најуочљивија индикација те декаденције је поплава женске обажености и мушке импотенције.

#ФБ

Poslednji put izmenjenoнедеља, 26 јун 2016 09:16
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING