Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

Владислав Ђорђевић: МЛАДИЋИ И СЕКС

Владислав Ђорђевић: МЛАДИЋИ И СЕКС

Младићи имају много већу потребу за сексом него девојке. Разлога за то је много, али је примарни ендокринолоши. У телу младића има им до 20 пута више хормона тестостерона, примарног подстрекача на сексуално понашање.

Да би смањили тензију миладићима је интензивно стало да освоје девојку. Некима то успе, а некима не. Као алтернативно решење намеће се услуга проститки. Али некима ни то није остварљиво. Стога као крајњем решењу прибегавају мастубацији. Имајући свефизиолошке и социјалне чиниоце у виду, разумљиво је што младићи мастурбирају много чешће него девојке. Код њих је то физичка потреба. Код девојака је то једва нешто више од експериментисања.

Количина накупљене енергије има потребу да се испразни. Стога је врло корисно да се младићи баве физичким и умним радом. Корисно је да се баве спортом.

Девојке никада неће потпуно разумети кроз шта младићи пролазе. Њихова тела и умови имају потпуно другачију динамику развоја. Она је много мирнија и постепенија. Девојке не доживљавају те нагле телесне промене које повлаче психичке буре.

Као што је тестостерон примарни агенс секса, тако је и примарни агенс насиља. Стога младићи почине много више насилничких радњи него девојке. Чешће се туку, обијају трафике, краду и том слично. Нису смо хормони узрок томе, него и снажан емотивни императив стекну новац. Младићи имају снажну потербу да се прикажу као успешни, а нема бољег индикатора за то од поседовања новца. Но, не могу сви да га стекну на легалан и миран начин. Стога меки младићи прибегавају насиљу и криминалу. Девојке у себи немају уткан толико јак импетус за поседовањем новца, па ређе почине насилничка дела и ређе се упуштају у криминал. Бити девојака је неупоредиво лакше него бити младић.

Имајићи све чиниоце у виду, чини се да би друштво учинило много за све када би обезбедило више послова за младиће. Кроз физичке активности они би испуцали нагомилану енергију и стекли неопходан новац. Душтво где има много незапослених младића потенцијална је бомба за насилничко и криминално понашање. Из биолошких и психолошких разлога, посао је потребнији младићима него девојкама. Стога је политика „родне равноправности” која фаворизује на све начине девојке научно погрешна и друштвено штетна. Фаворизујући девојке у школи и на тржишту рада, она оставља многе младиће на танком леду. Уколико немају секса и/или посао младићи лако постају неуротични и меланхолични. У естремним случајевима, постају депресивни и склони самоубиству. Самоубиство младићи почине пет пута чешће него девојке. То није нимало случјанио, нити је пуки производ „друштвеног условљавања”. То је резултат и биолошких и социјалних чинилаца.

Друштво би учинило много када би имало више разумевања за младиће и њихове физичке и емотовне потребе. А први корак ка томе је престанк са феминистичком политиком гиноцентризма.

Poslednji put izmenjenoсубота, 27 август 2016 13:22
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING