Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

Владислав Ђорђевић: ДИВНИ САВЕТИ ЗА ДЕВОЈКЕ

Владислав Ђорђевић: ДИВНИ САВЕТИ ЗА ДЕВОЈКЕ

Младе девојке имају ту срећу да живе у времену када су окружене књигама које им пружају дивне савете. Тако је нпр. бестселер ауторка Карен Салмансон (Karen Salmansohn) објавила књигу за девојке „Како дресирати мушкарца: како да за 21 дан или мање натерате свог човека да се пристојно понаша користећи тајне професионалних тренера паса” (How to Make Your Man Behave in 21 Days or Less Using the Secrets of Professional Dog Trainers, 1994). Књига је изузетне научне и педагошке вредности, па је преведна код нас 2002. По овој саветодавки, девојке треба да младиће дресирају као псе. То је одличан савет за све девојке које желе да остану саме. Топло је препоручујем.

Али девојке које не успеју да дресирају момке не морају да се брину. Иста ауторка теши такве девојке књигом „И Бог је самац (зато престаните да ме малтрeтирате)” (Even God is Single (So Stop Giving Me a Hard Time), 2000). И ова књига је завредела да буде преведна код нас 2002.

Књига „И Бог је самац” је апологија женског уседeлиштава. Ако сте уседелица, то је у реду. Немате потребу да се због тога извињавате било коме. Уседелиштво које ова аутока препоручује мотивисано је размаженошћу и егоизмом, а не вишим моралним или религиозним циљевима.

Наравно да је у реду да жена изабере хоће ли се или неће удати. Али оправдавати уседелиштво није паметно. Уседелица има много и нису због тога срећне. Напротив, врло су фрустриране. Уседелица ће бити све више, јер их Карен Салмансон и друге феминистикње на то подстичу. Уседелица је идеал феминисткиња. То је жена са својим примањима и муж јој не треба. Евентуално може да има једног или више љубавника и то је све што девојци треба. Дивота!

Али женско уседелиштво није ментално здраво. Оно штети девојкама и чини их неуротичним. Уседелиштво није ни социјално здраво. Друштво са много уседелица неминово морално и демографски пропада. Књига „И Бог је самац” је и теолошка јерес. Бог није самац. Он је Троједин. У Њему живе Три Личности у заједници љубави. Дакле, књига је ментално, социјално и теолошки загађујућа! Она је одраз и генератор наше социoпатологије.

Али Карен Салмансон девојке учи и горим стварима. Написала је и књигу „Не треба ми дете, са њима се забављам: 23 технике дечије психологије за употребу дечака свих доба” (I Don’t Need to Have Children, I Date Them: 23 Child Psychology Techniques to Use on Boys of All Ages, 2001). Девојке имају право да се „смувају” са било којим мушкарцем, па и са оним коме би могле бити маме. Што да не? Године нису битне. Битно je дечаке завести и искористити сексуално и материјално.

Али шта ће девојци уопше било који мушкарац када може да се сексуално задовољава и без њега. Савете за мастурбирање даје иста аоутока у књизи „Клиторовање: водич до најтоплијих тачака на Земљи” (The Clitourist: A Guide to One of the Hottest Spots on Earth, 2002).

За модерне девојке Карен има још предивних савета. Нуди их у величанствној књизи „Провокативна мама: како бити трудница и заводница” (Hot Mama: How to Have a Babe and Be a Babe, 2003). А кога то трудница треба да заводи? Можда свог мужа? Вероватно не. Она треба да заводи друге мушкарце! Што да не? Ионако она са оцем свог детета нема ништа заједничко осим самог детета.

Све су то дивни савети за девојке које желе да живе промискуитетно. Девојке могу да имају секс са било ким, па и са онима којима могу бити маме. Наравно, све мушкарце могу без зазора да врте око малог прста. А ако немају дечака, могу себе за задовољавају. Суштина свих савета Карен Самансон је та да девојци не треба муж! Удаја је нешто најгоре што јој се може догодити! Радите шта год хоћете, само се немојте удавати! Опус Карен Салмасон је Библија бескомпромисне девојачке нарцисоидности, а то је рецепт за нестанак брака.

Образовала се читава библиотека која подстиче девојке на бескрупулозни егоизам. Опус Карен Салмансон је само део ње. У свакој књижари у Србији на ударним местима су управо такве женскошовинистике књиге.

Тај гиноцентрични жанр је плод радикалног феминизма. Радикални феминизам оправдава и подстиче девојачку размаженост и самовољност. Девојке које се понашају егоистично овим треш књигама добијају подстрек и охрабрење. Ту је и правни систем који такав егоизам такође оправдава и подстиче. Феминизам је генератор женске егоцентричности и моралне отупелости. Прве које би требало да устану против женске егоцентричности су моралне жене. Али оне – уз часне изузетке – ћуте као заливене. Глас жена традиционалних, породичних схватања неразумљиво је тих. Чак и патријархално васпитане жене се устручавају да портестују против феминистичког гиноцентризма. О томе не говоре чак ни они политичари који се номинално залажу за породичне вредности. Постали су конформисти.

Будући да је феминизам подивљао и у законодавсту и у публицистици, наше девојке су постале поприлично размажене и промискуитетне. Наравно, последица таквог понашања јесте та да нам је друштво све старије и малокрвније.

P.S. И наравно, када на егоистично девојачко понашање младићи реагују насиљем, молим вас да устанете у одбрану тих као анђела невиних „жртви породичног насиља”.

Poslednji put izmenjenoнедеља, 20 новембар 2016 13:49
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING