Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

ОТВОРЕНО ПИСМО ПОКРЕТА ДВЕРИ ПРЕМИЈЕРУ ДАЧИЋУ И ВИЦЕПРЕМИЈЕРУ ВУЧИЋУ

ОТВОРЕНО ПИСМО ПОКРЕТА ДВЕРИ ПРЕМИЈЕРУ ДАЧИЋУ И ВИЦЕПРЕМИЈЕРУ ВУЧИЋУ
  • Можда је Вамa комунистички зликовац Јосип Броз Тито идеал у политици, али будите уверени да Србија неће поново постати тоталитарна држава у којој ћете Ви бити доживотни председници и господари живота и смрти.

Свакоме је јасно да овако крупна одлука да се упадне у просторије једне опозиционе политичке организације није била могућа без директне Ваше сагласности. Шта је следеће? Хоћете ли да нас хапсите зато што другачије мислимо од Вас? Да ли сте свесни да сте прешли границу и кренули у директан обрачун са опозицијом?

Можда се у овој еврофанатичној фази у којој се налазите не сећате или не желите да се сетите 90-их година прошлога века, када сте као перјанице Милошевићевог режима такође забрањивали опозициону активност. Ми се тога сећамо и добро памтимо Ваше „ране радове”. Иако сте се сада пресвукли у проевропске боје, остала Вам је очито иста страст за прогањањем свега што представља опозицију Вашој бахатој и криминализованој власти

Издали сте Косово и Метохију, организујете педербалове, отимате нашу децу и хоћете по налогу из Немачке да нам промените свест, а сада сте почели и да нам долазите на кућне прагове

Председниче и први потпредседниче Владе Србије,

        Јучерашњи упад у централну канцеларију Покрета Двери у Београду оцењујемо као велики политички скандал.

        Није нам познато да је на овакав начин Служба за борбу против организованог криминала (СБПОК) упадала у просторије било које друге политичке организације до сада.

        Зашто сте у Покрет Двери послали најзначајнију службу Управе криминалистичке полиције? Шта је то Покрет Двери учинио да на овакав начин кршите нашу слободу политичког деловања и практично ометате наш рад у току изборног процеса на општини Вождовац?

        Свакоме је јасно да овако крупна одлука да се упадне у просторије једне опозиционе политичке организације није била могућа без директне Ваше сагласности. Шта је следеће? Хоћете ли да нас хапсите зато што другачије мислимо од Вас? Да ли сте свесни да сте прешли границу и кренули у директан обрачун са опозицијом?

        Можда се у овој еврофанатичној фази у којој се налазите не сећате или не желите да се сетите 90-их година прошлога века, када сте као перјанице Милошевићевог режима такође забрањивали опозициону активност. Ми се тога сећамо и добро памтимо Ваше „ране радове”. Иако сте се сада пресвукли у проевропске боје, остала Вам је очито иста страст за прогањањем свега што представља опозицију Вашој бахатој и криминализованој власти.

        Да ли је могуће да у 21. веку Ви издајете налог да се укине један интернет радио, на шта апсолутно немате право ни по једном закону? С обзиром колико сте далеко одмакли у издаји Косова и Метохије разумемо да Вам смета свака опозициона реч, па тако и глас јединог народног, независног и опозиционог радио програма у Србији, који је позивао на бојкот шиптарских избора 3. новембра. Али, докле мислите да идете у режимској осионости? Шта је следеће? Хоћете ли да забраните све и свакога ко се не слаже са Вашом погубном политиком уласка Србије у ЕУ по сваку националну цену?

        Ако сте мислили да нас уплашите или обесхрабрите – грдно сте се преварили. Само сте мотивисали огроман број грађана да се изнова укључе у борбу против новог тоталитаризма, медијског мрака у Србији и режимских притисака на опозиционе активности. Можете угасити један радио, али ће се појавити други. Можете одузимати опрему, али ћемо набавити другу. Можете забранити Двери, али ни то неће помоћи. Можете нам упадати у просторије, али наше просторије су цела Србија где Вас увек чекамо спремни да Вам у очи кажемо колики сте издајници и бахати насилници.

        Позивамо Вас и овим поводом да се уразумите. Србија срља у комплетан политички, економски и социјални суноврат под Вашом влашћу. Медијске лажи и манипулације, огољена цензура и пропаганда неће Вам помоћи да сакријете истину да за 15 месеци власти ништа нисте урадили,већ само даље упропаштавате државу: новим задужењима, продајом преосталих привредних и природних богатстава, подршком странцима да колонизују све у Србији, увођењем ГМО семена и хране, предајом територије, државних институција и народа на Косову и Метохији...

        Можда Вам је комунистички зликовац Јосип Броз Тито идеал у политици, али будите уверени да Србија неће поново постати тоталитарна држава у којој ћете Ви бити доживотни председници и господари живота и смрти. Ваша политичка каријера је можда на врхунцу, али после тога следи пад и крај. Превише је 20 година колико Вас Србија трпи да је понижавате и вређате.

        Последње што сте учинили упадом у просторије Покрета Двери јасан је сигнал ко Вам највише смета на политичкој сцени и у коме видите једину истинску опозицију. Хвала Вам на томе – сад поуздано знамо да смо на правом путу и да наше опозиционе активности погађају у центар. Слободни медији су, дакле, оно што Вас највише боли, оно што по сваку цену нећете дозволити да заживи. На томе ћете се и улупати, јер не можете зауставити огорчене грађане да проговоре, да протестују, штрајкују, буне се против Ваше власти на све ненасилне начине. Издали сте Косово и Метохију, организујете педербалове, отимате нашу децу и хоћете по налогу из Немачке да нам промените свест, а сада сте почели и да нам долазите на кућне прагове.

        Будите уверени да ћемо наставити са свим започетим активностима, све до пада Вашег издајничког режима који је настао на изборној крађи и кршењу изборне воље грађана Србије. Можда многима делујете недодирљиво и моћно, али се из ове забране једног интернет радија и упада у просторије једне опозиционе политичке организације види да сте итекако забринути шта Вас чека када грађани буду добили прилику да чују пуну истину о Вашем режиму. А тај је тренутак све ближе. Видимо се.

        У име Старешинства Покрета Двери,
        Бошко Обрадовић
Poslednji put izmenjenoсубота, 02 новембар 2013 23:18
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING