Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

Ђорђе Ивковић: ЗБОГОМ СРБИЈО!

Ђорђе Ивковић: ЗБОГОМ СРБИЈО!

Комисија са бирачког места 32 је савесно обавила задатак. Њена дужност је да посети инвалидног гласача који није способан да изађе на гласање и на законом прописани начин омогући му да искористи своје грађанско право.У овом случају особа је квадриплегична. На жалост, поред тога, особа је на менталном нивоу двогодишњег или трогодишњег детета. Упркос томе комисија је закључила да овај инвалид може да гласа уз помоћ друге особе (мајке), те је још један гласачки листић гурнут у кутију.

Тако је Србија утонула у потпуну мизерију и нељудскост. Свакаквих превара и марифетлука смо се нагледали у нашим бесконачним транзиционим изборним процесима, али да се и недужни и немоћни инвалид користи као пуко оруђе једног месијанством запоседнутог лунатика и његових дебелих робова, изазива тешку мучнину.

У Скупштину је ушла Вучићева "Дебела Берта" Војислав Шешељ. За њим ступа ма'нити Јошка Броз, на неопростиву српску срамоту. Оно што зовемо опозицијом је толико издриблано и ишчвокано, да коликогод их уђе у Скупштину искомпромитовани су до неупотребљивости. Гласачи из градских средина од силне своје урбаности су угурали у Скупштину ликове којима орах из руке да не узмеш. Човек кад пролази између њих мора да држи високо лактове, да руке не испрља и не зарази се нечим. Каква је то "патриотска опозиција" која у цензусном ропцу може са сваким, па и онима који Србију не могу очима да виде? Испада да је "морални победник" мутни Саша Радуловић, по занимању "стечајни управник". Ко је имао несрећом посла са таквима - а милиони су имали то неописиво искуство - зна да су стечајни управници мародери без премца. Уместо једног "Влаха", Николе Тулимировића, познатог по томе што је за мандата био неприкосновено скупштинско мртво пувало, сада смо добили гомилу истоветних пувала, читаво јато штрумфова који могу бити занимљиви у цртаном филму, али у здању Скупштине су у рангу и снази белих мишева.

На чистом добитку су војвођански сепаратисти који су одлично препознали у својој "новој власти" веће сепаратисте од досадашњих фригидних лезилебовића у Бановини. Ови нови ће да им ураде посао.

Нарочито је жалосно читати тзв. "политичке аналитичаре". Док једни у страсти политичке битке сасвим разоткривају оно што су до сада невешто крили - да су петпарачке режимске конкубине, они други своја политичка проникнућа и пројекције мењају у ходу, из дана у дан, како се мења ситуација за 0,01% на нашој страначкој депонији. На крају ће доћи као олакшање и општенародна духовна окрепа кад се из неке амбасаде заиста спусти Deus ex machina који ће по кратком поступку решити ситуацију у коју смо се самовољно запетљали као пилад у кучину.

Потписник ових редова тај проблем нема. Шта ће бити најавио сам у напису 
"Избори у Србији: Трка проданих душа". У ономе што сам предвидео ни запету не морам да мењам. И проценат антиципиране излазности је тачан.

Много написа о изборима већ у наслову има вапај "зашто је ипак требало изаћи на изборе". Кључна тврдња је да би тако "одбранили републику". Проста математика казује међутим да је за такву одбрану од споља храњене "хоботнице" било потребно додатно да изађе још милион гласача, а да се бар Устав одбрани преко шест стотина хиљада. И то да гласају за праве странке, и да се те странке или њихови делови накнадно не пишмане. Једноставно - немогуће!

Ваља само напоменути да је сасвим ирелевантно да ли ће министар иноземних дела бити Иван Вејвода или Јелена Милић, министар војни Мирослав Лазански или Горан Јевтовић, министар полиције Небојша Стефановић, Стево Драгишић или Марко Ницовић. Политика владе Србије биће у длаку иста.

Александар Вучић је промену Устава најавио за 2018-ту годину. Након тога (и то сам упозорио) бирачко право нам више неће требати. Односно, моћи ћемо да "бранимо републику" и смењујемо Вучића, али да чувамо Србију, никако. Нови октроисани Устав с
ачињен у Бриселу, предупредиће сваку такву могућност.

Остао је још само један начин да бранио државу
, али Срби су заузети прославом Валпугијанске ноћи.

Збогом Србијо.

Poslednji put izmenjenoчетвртак, 05 мај 2016 21:53
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING