Menu
Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митровић

Професор др Божидар Митро...

Србијански клуб: НОВИНАР

Србијански клуб: НОВИНАР

– Молим вас, да ли бисте ...

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА

СВЕТИ САВА   Ко се...

Драган Марјановић: Србијанство и Косово

Драган Марјановић: Србијанство и Ко…

Како, гледано идејом срби...

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА О СРБИЈАНСТВУ

ИЗЛАЗ ЈЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ – ПОУКА …

Појам „србијанство“ се ко...

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВО ЧУВАМО ?! (ИЛИ – МОЋ СИМБОЛА)

Драган Марјановић: НЕ ВАЉА ДА КОСОВ…

Беше ли да је неко најављ...

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИКА ТВАРИ ИЛИ ЕВОЛУЦИЈА

Драган Марјановић: БОЖАНСКА ДИНАМИК…

„И зато ће им Бог послати...

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Ђорђе Ивковић: О ПОНОСУ И ЗАБЛУДИ

Иван Гундулић, вредан 5...

Радован Дамјановић : Срби су најстарији народ и лингвистика то доказује!

Радован Дамјановић : Срби су најста…

Гост емисије "Интервју" б...

Prev Next

Ђорђе Ивковић: МИЛХБРОТ С ПАПРОМ

Ђорђе Ивковић: МИЛХБРОТ С ПАПРОМ

Сећа ли се неко још „Брегзита“ за који се пре десетак дана тврдило да је то највећи политички земљотрес од пада Берлинског зида?

Тешко је рећи како ће та ствар са одвајањем Велике Британије уопште ићи. Свакојако, Велика Британија иде својим суновратом. Велика Немачка је у пуном напону. После "Брегзита" један немачки функционер рече са осмехом "сад идемо да се развалимо од пића".

Вест која би одиста била прави земљотрес је да нека велика земља напусти НАТО пакт. Но сви знамо да је тако нешто у догледно време права научна фантастика.

Питање је шта ће са нама бити?

Сигурно је да ће после "Брегзита" доћи до преформулације "европске агенде". Али, нама се све горе пише. У тој агенди крије се "Дунавска федерација" као замена за Аустро-Угарску монархију, за Србију места нема. Посебан телефонски број за Војводину се чува, не заборавите тај детаљ. За Србе је предвиђен плишани холокауст.

Оно са чиме смо се први пут сусрели са "Брегзитом" као окидачем је отворено гађење српског режима и његових ЕУ-маничних присталица према свима који не деле њихове "аријевске“ светоназоре, а највеће гађење и мржњу испољили су према народу којим владају. "За “Брегзит” су гласали већином фудбалски хулигани, сељаци, старци и беспосличари, који су насели на хорор приче о имиграцији и како ће они преотети сва радна места." - уобичајен је коментар који се чита у овдашњим ауторасистичким гласилима.

Чеда Јовановић је у истом духу поручио "да је олош који слави "брегзит" доказ зашто европска Србија мора бити створена."

 

Комуниста старога ЈУЛ-овског кова Александар Вулин је пророковао да је добро што Велика Британија излази из ЕУ "јер ће тако бити више места за нас". Неки су ову изјаву прогласили за глупост деценије, мада ће пре бити да се Вулин спрда са народом.

Најексплицитнија је била Весна Пешић духовно ослобођена неким европским шпиритусом: „Сељацима у Србији треба одузети право гласа“. То је све што је „научила“ из одлуке бирача у Великој Британији да се напусти ЕУ - да се Србијанском сељаку, Гегули, који нас је све одхранио и сачувао, одузме право гласа!

О овој Весниној нацистичкој ескапади, иначе рођеној у Гроцкој па јој је ваљда због комплекса „сељачког порекла“ "Живот на селу идиотски.", ћуте „бео-фашисти“ са Круга Двојке и телали панонског информативног Узун-Паше Сабахудина Грухоњића. Замислите, међутим,  да неко напише да, сачувај Боже, „Циганима треба одузети право гласа“? Да ли би био у прилици да на телефонске позиве новинара одговара „да није спреман за разговор“, или би га везаних руку наопако спровели на „информативни разговор“? Та и за мање је хапсило по Србији, дочим Весна Пешић „није расположена за разговор“?!

Најдаље је отишао Александар Вучић. Ђинђић и Тадић нису смели камен да баце, колико Вучић сме да пишне.

Серије Вучићевих манично-блесавах изјава, економских калварија, силеџијских напада његових пандура на голоруки народ, дипломатског развлачења Србије по блату и балеги у његовој режији, затрпавају нас из дана у дан са свих страна.

„Јура“, „Фиат“, „Железара Смедерево“... пљачка и шикана. Запослени у пеленама. Има ли нешто у привреди да је Вучић руком дотакао а да се није сасушило, а радници бачени у робовски статус?

Пркосећи логици, Вучић ће изјавити „Србија је једна од најперспективнијих европских земаља, која корача ка својој будућности... Једино око чега гледам у Бога је кукуруз, за све остало уздамо се у наш рад. Србија се неће откачити из тог воза који иде ка Европској унији.“ Зашто га брине само род кукуруза, а не и других култура, зашто га не брине „бела куга“ и „одлив мозгова“ и све што нас седамдесет година води пропадању, није му релевантно. Прочитао ваљда негде да је Србију једном спасла задуживања „Ђурђевданска киша“, па  се сад прави мудар само каже мало друкчије, да се Власи не досете. Битно је да се не откачињемо са дресине за ЕУ.

Док половина народа грца смалаксала од сиротиње, као да пролази још једном Албанску Голготу, Александар Вучић објављује Свету и паланци:„Били смо на рубу пропасти, али сада смо међу најбогатијим државама Европе!“ Па још „засоли“, да се боље наруга пучини: „Морам да се похвалим, плата је прешла 400 евра.“

То изјави у ситуацији када се бележи реални пад зарада по признању његове службе, чак и ако прихватимо изговоре за стрмоглави пад плата у мају од 10,9% у односу на април! И таква „просечна плата“ од 43.951 динар, у којој неко једе месо, други купус а трећи мрве под столом, знамо да није довољна за преживљавање ни „у просеку“, јер је код нас храна скупља него у Немачкој. А човек није звер па да му је довољно само да једе и питка вода у близини. Од када је Велики Александар Вучић (што је пре четири годне рекао да ће покупити пинкле ако за шест месеци не биде боље, па је рок померио на 2018.) кренуо са применом „тешких мера“ по диктату ММФ, државу је задужио за нових 1,3 милијарде евра што, успут да поменемо, само по глави моје породице тежи неких 867 евра. Уштеда коју је остварио је управо пропорционална маси живе ваге народа свеже баченог у беду. И на овој разини од 44.000 плате држе административни центри, дакле кошнице трутова и старлета на пробном раду. Што ближе врху државног валова, то трутови блесавији и богатији. Ваљда мисли да нам добро иде зато што се сам утовио па сад има 70 кила више него док је био „српски патиота“, а његов дични мезимац за једну ноћ може (а не мора, зависи од дерта) у некаквој коноби на жалу да потроши триста надница трпељивих Гегула? Ако неко мисли да је доста, није. Имаш, рајо још више да радиш!... „Морате да будете још вреднији и да будете бољи од тата и мама и бака и дека...“  поручује Гаулајтер постројеној Српчади. Истина је то -  како напајати све бројнији, алавији и бахатији сталеж квислиншких дегенерика, већ већим притиском на Гегуле – оне што им бивша земљакиња, шпиритусом просветљена Весна Пешић хоће да отме право гласа, јер сумња да нису спремни да буду довољно покорни робови? Па, Вучићу, ето дивне прилике данаучиш свог сина да буде вреднији и поштенији од родитеља, бака и дека, а слободно и прадеда и прабаба, дај му велику лопату Алије Сиротановића, па нека криви грбину у руднику. Да видимо да ли би онда био спреман да за ноћ проћерда своју зараду, па после мањка од глади? Али, скупа са њим пошаљи сву ситу и гасану, пуну снаге младу елиту својих сарадника, који скупа ништа нису радили у животу. Можда хоћеш да нас убедиш да је и твој нови јаран Муамер Зукорлић, кога си не трепнув поставио за првог човека Србије задуженог за развој науке и образовања, заслужио положај знањем и поштеним радом? За њима, пошаљи педере и „Жене у црном“ у њиве. Нека зараде себи за перформансе и пет милиона евра које си са грбаче Срба одрао и дао својима у Сребреници. За узврат, одбрусише ти самохвалисавче да тих пет милиона није билета за Синемаскоп. Њима, уосталом, више није занимљиво да те изгоне џомбама и еспадрилама. Квариш им теферич.

Америка је имала најглупљег председника у светској историји, Џорџа Буша Сениора, познатог по хроничном лупетању. Благо ретардираном Бушу се могло, јер беше председник екстремно набилдоване државе у којој се ништа није питао. Мали српски народ међутим лудо се коцка судбином, дозвољавајући да га води отворени немчарски бизгов без кочнице.

Неће ОН (тако схвата демократију) референдум, "јер зна да би Срби гласали као и Британци"! „Народ није (у Србији) гласао за разне идиоте као у неким другим земљама, разне кретене за које не знате шта нуде. Те земље клизе и падају у амбис.“

„Идиотски“ народи које Вучић сомнабулно види у амбису су нпр. Норвежани, Исланђани итд. Вучић је објаснио и да ће изјашњавање у Србији о евро-интеграцијама бити дозвољено „кад будемо на годину дана од уласка у ЕУ”.  Његова визија се састоји у реченици: „Идемо ка ЕУ, макар нас не примили и макар и не постојала!“ (?!) Слично је један историчар објаснио мисију Кристифора Колумба „...Изгубљени италијански поморац испливао је на обале Карипског мора, пола света далеко од онога на чему је мислио да се налази, и назван је „велики навигатор““. Након тога Колумбо је побио више народа него Хитлер. Александар Вучић ради исто – он ће испливати пола света далеко од онога што прича, уништавајући успут српски народ.

Онима који траже референдум раније је поручио да су недавни избори били референдум и да морају да сачекају „три године и десет месеци”, када ће бити наредни избори”, те да „улицу не признаје” и да „могу да окупе и два милиона људи и да траже референдум, а ја ћу да седим у својој канцеларији и нимало нећу бити фасциниран тиме”.

Управо је објављена „нова дипломатска победа“ Србије. Поглавља 23. и 24. су отворена! „Правосуђе и основна права“ су фамозно поглавље 23., док у поглавље 24. спадају „Правда, слобода и безбедност“. Ту „дипломатску победу“ смо остварили након што је блентавог Вучића са букетом цвећа у руци друсна Колинда најпре као пудлу вукла около, којом пригодом је положен вијенац „хрватским бранитељима“ (које ми знамо као усташе) у Даљу. Затим су нас још мало мрцварили, да би коначно „Српска“ (читај: Вучићева) страна прихватила све захтеве Хрватске, до мизерије. Србија мора да одустане од процесуирања ратних злочинаца ван Србије. Оно што је дозвољено Норвешкој и Шведској, не сме бити дозвољено и Србији. Знамо да „правосуђе“ РХ никада неће осудити Хрвате за геноцид који су починили. Знамо шта значи „прихватити пуну сарадњу са Хашким трибуналом“. Срби имају бити и мртви и криви. На то још, морамо Хрватима дати привилегован статус у Србији.

Зар је чудо што се генетски немчар Александар Вучић одмах похвалио честиткама за „отварање поглавља“ које је добио од фрау Меркел? Не знамо како се „правосуђе, право, правда, слобода, безбедност“ уклапају у кршење чл.26. Устава Немачке који забрањује Немачкој агресију на друге земље, па чак и Србију? Како се ослобађајућа пресуда суда у Кобленцу за ЅЅ Leutnantа „Давида Френка“ (ако му је то у опште право име и чију слику тешко можете наћи на Интернету јер су уклоњене одлуком Министарства истине у Бриселу) уклапа у поштовање права? Наречени Leutnant је, вели се у пресуди, убио у самоодбрани два Србина у српском царском граду Призрену, 13.Јуна 1999. са 220 метака. 220 метака у дрндаву „ладу“ у „самоодбрани“?! Та два Србина су први људи које су Немци јавно ликвидирали после Другог светског рата. Али, шта значи Вучићу „свега“ 220 немачких метака у два Србина у окупираном српском царском граду Призрену? Његови родитељи, баке и деке, прабабе и прадеде су били вреднији од Немаца.

Наш обичај је да драгог госта дочекамо хлебом и сољу. Вучић је тај обичај изокренуо дочекујући тако српске крвнике. За узврат, фрау Меркел је Вучића понудила милхбротом са кило папра, и Вучић је све покорно покусао.

Сад још да у оквиру „преговора“ о поглављу 23 макнемо устав из 2006. са некаквом глупом преамбулом. Онај устав из Брисела који нам донесу, видећете какав ће бити. Вучићу на понос, Србији за опело.

И коначна порука Премијера: "Нисам вам ја Милошевић да ме рушите на улици!"

Док завршавамо овај текст Србија је и званично постала „релоцирани Гвантанамо“.

Значи да Вучић зна да су Срби непокорни и у страху рачуна са НАТО против Срба, чврсто се држећи за скут Ангеле Меркел.

Poslednji put izmenjenoсреда, 13 JULY 2016 20:16
nazad na vrh
Irish bookie Coral cbetting.co.uk location at United Kingdom

Категорије

Линкови

Локалне вести

Алати

О нама

Пратите нас

List with onlain bookmakersGBETTING